Fortsätt till huvudinnehåll

Positiv energi

Riktigt bra dag! Full av energi! Tänk att det kan skilja så mycket från dag till dag! Sticker ut på en promenad och skriver mer sedan. Tjingeling! :-)

Tillbaka efter promenaden. Skickade MMS till goa människor mamma, Evelina, Cicci, Caisa och Zachary. Himlen i kombination med sjön var sååååå fin!

Upptäckte precis att Karin Nordlander som skrivit "Drömliv - lycklig på riktigt" tillsammans med Kajsa Ingemarsson har ett eget företag. Så spännande! Dyrt, men säkert värt varenda krona! Blir jättenyfiken, men Stockholm känns långt bort. :-)

Tillbaka till boken/ljudboken "Drömliv - lycklig på riktigt". Jag har lyssnat på första CD:n i ljudboken många gånger och hör nya saker hela tiden. Mina tankar reagerar annorlunda på orden, när jag slipper se dem. :-)

När jag lyssnade på ljudboken för första gången var "okey-ackordet" något som fastnade. Författarna menar att många människor lever ett liv som varken är bra eller dåligt och att de vant sig vid det och inte kräver mer av livet.

De menar att alla kan leva lyckligt och med lyckligt menar de inte de lyckokickar vi känner vid få tillfällen i livet, utan att känna lycka varje dag. Fin tanke och jag tycker att jag blivit lyckligare genom att lyssna på boken, jobba med mig själv och min inställning till livet. Prova du också! :-)

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Det gåtfulla landet

I det gåtfulla landet Vila finns näckrosor i rosa och lila I varje möte med färgglada tjädrar får du gåvor i form utav fjädrar När du vaknar minns du ingenting men på huvudkudden ligger en nätt liten ring Under kudden ligger fjädrar som ger kraft en energi du aldrig tidigare haft Välkommen till det gåtfulla landet Vila Kanske ses vi inatt, nu måste jag kila

Vägen fram - del 4 av 24

Morgonpromenaderna känns roligare nu, när jag kan läsa inköpslistan där hemma. Jag kan den förvisso utantill numera, men roas ändå av att läsa den. Kanske skulle jag kunna unna mig att sova lite längre och inte bry mig om om jag möter någon på promenaden, men jag är inte riktigt redo än. Mobilalarmet för fortsätta ljuda klockan fem ett tag till. Jag har fått ny energi och det känns inte alls svårt att hitta julgardinerna. De ligger ju där i garderoben i hallen, där jag alltid brukar lägga dem. Jag sätter på radion på hög volym, så att jag kan höra den från köket till både vardagsrummet och sovrummet. John Lennon sjunger Happy Christmas med ömhet i rösten. Julgardiner hängs upp i varje rum. Jag måste ha stege för att nå upp till gardinstängerna. När allt är klart får jag en impuls att köpa nya blommor att ha i fönstren, kanske julstjärnor. Kanske nästa gång jag är i affären? På kvällen tar jag fram mobilen medan jag tittar på nyheterna på TV. Jag börjar skriva ett sms till medmänni