Fortsätt till huvudinnehåll

Ljus och värme

Vaknade inte med någon textrad på hjärnan från en låt i morse, men har många musikblogginlägg på lager. Är fortfarande sjuk och börjar bli riktigt rastlös. Ska bli kul att gå till jobbet på måndag!

Den strof som sitter bäst från denna låt är:

"Mycket ljus och mycket värme, tro och hopp det får du med dig. Många tårer, tunga stunder är jag rädd för att det blir."

Ljus och värme

Jag har två minnen kopplade till den här låten.

Jag och Maria Henriksson har tillbringat många lördagar på dansbanan, speciellt Hultängen, när vi var barn. Då lärde vi oss många av dessa låtar utantill. Där bland vuxna som tittat för djupt i glaset, lärde vi oss också bugga och vi hade hur kul som helst.

Mitt senaste minne från denna låt är från en fest utanför Borås, då jag fick möjlighet att sjunga den själv, kompad av piano och gitarr. Det bästa på hela kvällen! Älskar att sjunga!

Oj, jag och Maria deltog även på en talangtävling i Håbol. Det hade jag glömt. Maria, kommer du ihåg vad vi sjöng?

Ha en fin dag i solen!
Nu ska jag bli frisk!

Kommentarer

Anonym sa…
Skriv ett inlägg! :-)
Anonym sa…
Hej!
Ja, mycket sång och dans har det blivit, tänk va kul vi har haft=)Klart jag kommer ihåg när vi sjöng, hette den Killbacillen eller?
Kommer du ihåg när vi försökte dansa som MC Hammer i U can´t touch this-videon!!?
Kram Maria
Visste väl att du skulle komma ihåg! Ditt minne är ju grymt bra!

Har ett svagt minne av MC Hammer! :-)

Kram

Populära inlägg i den här bloggen

Allting har en början

Det var på den här bloggen allt började. I januari 2015 startade jag en skrivutmaning. Det var tack vare Skrivpuff. En blogg startade av Ann Ljungberg som bjöd på skrivutmaningar varje dag. Det kunde vara en ord eller en bild att skriva utifrån. Jag bestämde mig för att skriva varje dag så länge jag kände att det var roligt. Det blev 111 texter på 111 dagar och mitt under denna skrivutmaning dog min mormor. Det var en oväntad händelse i livet. Hon skulle fylla 80 år 2015, men ingen visste att hennes hjärta snart inte skulle orka mer. Hon stod mig väldigt nära och jag trodde att jag skulle sluta delta i Skrivpuff, men jag fortsatte för min skull, men också för mormors skull. Min dröm var alltid att min mormor skulle få träffa mitt barn, hennes barnbarnsbarn. Nova föddes 3,5 år efter att mormor lämnat jordelivet. Men hon var med när jag och min man gifte oss och det är jag så otroligt tacksam för. Av de 111 texterna valde jag ut ett tjugotal och skapade en bok till minne av min mormor In

För dig som aldrig läst en bok

Jag är författare till sex böcker som alla är kortromaner på mellan 100-115 sidor. Tre av böckerna publicerades under 2020 via bod.se: Barnlängtan  112 sidor (februari) en självbiografi Mitt liv med endometrios  100 sidor (februari) tjugo kvinnors livsberättelser Caisas resa hem  114 sidor (maj) feelgood-roman, trilogi Dessa tre böcker kan du läsa mer om genom att klicka på bokens titel. Om du inte har råd att köpa mina böcker, så gå till ditt bibliotek och be dem köpa in dem. Då kan du låna mina böcker istället. Jag har skrivit tre böcker som ännu inte publicerade, men kommer publiceras 2020 eller 2021 via bod.se: Caisas resa genom krisen Caisas resa till kärleken Slussvaktarinnan i Töcksfors Jag har flera personer i min omgivning som berättat för mig att de aldrig läst en bok från pärm till pärm. Det är för er jag skriver mina böcker. Under perioder i mitt liv har jag varit så stressad att jag varken kunnat läsa böcker eller lyssna på böcker. Det är för e