Fortsätt till huvudinnehåll

Ljus och värme

Vaknade inte med någon textrad på hjärnan från en låt i morse, men har många musikblogginlägg på lager. Är fortfarande sjuk och börjar bli riktigt rastlös. Ska bli kul att gå till jobbet på måndag!

Den strof som sitter bäst från denna låt är:

"Mycket ljus och mycket värme, tro och hopp det får du med dig. Många tårer, tunga stunder är jag rädd för att det blir."

Ljus och värme

Jag har två minnen kopplade till den här låten.

Jag och Maria Henriksson har tillbringat många lördagar på dansbanan, speciellt Hultängen, när vi var barn. Då lärde vi oss många av dessa låtar utantill. Där bland vuxna som tittat för djupt i glaset, lärde vi oss också bugga och vi hade hur kul som helst.

Mitt senaste minne från denna låt är från en fest utanför Borås, då jag fick möjlighet att sjunga den själv, kompad av piano och gitarr. Det bästa på hela kvällen! Älskar att sjunga!

Oj, jag och Maria deltog även på en talangtävling i Håbol. Det hade jag glömt. Maria, kommer du ihåg vad vi sjöng?

Ha en fin dag i solen!
Nu ska jag bli frisk!

Kommentarer

Anonym sa…
Skriv ett inlägg! :-)
Anonym sa…
Hej!
Ja, mycket sång och dans har det blivit, tänk va kul vi har haft=)Klart jag kommer ihåg när vi sjöng, hette den Killbacillen eller?
Kommer du ihåg när vi försökte dansa som MC Hammer i U can´t touch this-videon!!?
Kram Maria
Visste väl att du skulle komma ihåg! Ditt minne är ju grymt bra!

Har ett svagt minne av MC Hammer! :-)

Kram

Populära inlägg i den här bloggen

Det gåtfulla landet

I det gåtfulla landet Vila finns näckrosor i rosa och lila I varje möte med färgglada tjädrar får du gåvor i form utav fjädrar När du vaknar minns du ingenting men på huvudkudden ligger en nätt liten ring Under kudden ligger fjädrar som ger kraft en energi du aldrig tidigare haft Välkommen till det gåtfulla landet Vila Kanske ses vi inatt, nu måste jag kila

Vägen fram - del 4 av 24

Morgonpromenaderna känns roligare nu, när jag kan läsa inköpslistan där hemma. Jag kan den förvisso utantill numera, men roas ändå av att läsa den. Kanske skulle jag kunna unna mig att sova lite längre och inte bry mig om om jag möter någon på promenaden, men jag är inte riktigt redo än. Mobilalarmet för fortsätta ljuda klockan fem ett tag till. Jag har fått ny energi och det känns inte alls svårt att hitta julgardinerna. De ligger ju där i garderoben i hallen, där jag alltid brukar lägga dem. Jag sätter på radion på hög volym, så att jag kan höra den från köket till både vardagsrummet och sovrummet. John Lennon sjunger Happy Christmas med ömhet i rösten. Julgardiner hängs upp i varje rum. Jag måste ha stege för att nå upp till gardinstängerna. När allt är klart får jag en impuls att köpa nya blommor att ha i fönstren, kanske julstjärnor. Kanske nästa gång jag är i affären? På kvällen tar jag fram mobilen medan jag tittar på nyheterna på TV. Jag börjar skriva ett sms till medmänni