Fortsätt till huvudinnehåll

***Familjen Kinhult***

Igår blev det en intensiv dag för mig! Många födelsedagar att fira! Många mil att köra och många goa människor att träffa!

Dagen började med snooze mellan 08.30 och 09.00. Underbart! Lite trött efter härliga dagar i Fjällbacka.

Jag packade födelsedagspresenter och styrde vår vita 850 mot Ed. Jag stannade i Stenungsund för att tanka och köpa lite fler presenter. En frisbee till Patrik och var sin dansbands-CD till Örjan och mormor, som fyller år på samma dag (15/8).

Jag var i Ed 11.30 och Patrik började sin dag med frukost och presentöppning. Jag hade även skrivit några gåtor till Patrik och Evelina som fick var sin nyckelring från Alicante.

Därefter bjöd mamma på fika i solen på baksidan av huset. Så himla varmt och skönt! Älskar sommaren! Speciellt när solen värmer och de små molnen som ibland skuggar den försvinner FORT!

Foto från fika!!!




Örjan kom hem och gjorde oss sällskap en stund. Då passade vi på att ge honom presenter!

Mamma och Örjan tog tåget till Oslo strax efter 14.00. Evelina och Patrik packade för att ta tåget från Mellerud till Karlstad. Jag passade på att fortsätta njuta av solen och skriva dagbok.

Vi åkte och hämtade Mattias och sedan skjutsade jag dem till Mellerud. Vi hann precis fram i tid. Tur!

Därefter åkte jag vidare till mormor i Bengtsfors och firade henne!! Hon visste inte att jag skulle komma, så det blev en överraskning för henne! Tur att hon var hemma!
Här är jag och min goa mormor! Det syns att jag solat! Haha!

Jag lämnade Bengtsfors vid 19 och mellanlandade i Färgelanda hos pappa i hans databutik innan jag åkte hem till Säve igen. Det blev några mil i bilen!! Men det var det lätt värt!

Idag har Lenny jobbat och jag har klippt gräset, städat, tvättat och diskat!

Det ska bli kul att träffa eleverna på torsdag!!!

Kommentarer

Camilla sa…
Du verkar ha haft det fullt upp men härligt :) Känns konstigt att inte jobba med er nu i höst och att inte få träffa eleverna....klättrar lite på väggarna även om jag njuter :D

kramisar
Patrik Kinhult :-)

Jag har 44 google-träffar på min blogg tack vare dig!

Kvinnliga beundrare? :-)

Populära inlägg i den här bloggen

Allting har en början

Det var på den här bloggen allt började. I januari 2015 startade jag en skrivutmaning. Det var tack vare Skrivpuff. En blogg startade av Ann Ljungberg som bjöd på skrivutmaningar varje dag. Det kunde vara en ord eller en bild att skriva utifrån. Jag bestämde mig för att skriva varje dag så länge jag kände att det var roligt. Det blev 111 texter på 111 dagar och mitt under denna skrivutmaning dog min mormor. Det var en oväntad händelse i livet. Hon skulle fylla 80 år 2015, men ingen visste att hennes hjärta snart inte skulle orka mer. Hon stod mig väldigt nära och jag trodde att jag skulle sluta delta i Skrivpuff, men jag fortsatte för min skull, men också för mormors skull. Min dröm var alltid att min mormor skulle få träffa mitt barn, hennes barnbarnsbarn. Nova föddes 3,5 år efter att mormor lämnat jordelivet. Men hon var med när jag och min man gifte oss och det är jag så otroligt tacksam för. Av de 111 texterna valde jag ut ett tjugotal och skapade en bok till minne av min mormor In

För dig som aldrig läst en bok

Jag är författare till sex böcker som alla är kortromaner på mellan 100-115 sidor. Tre av böckerna publicerades under 2020 via bod.se: Barnlängtan  112 sidor (februari) en självbiografi Mitt liv med endometrios  100 sidor (februari) tjugo kvinnors livsberättelser Caisas resa hem  114 sidor (maj) feelgood-roman, trilogi Dessa tre böcker kan du läsa mer om genom att klicka på bokens titel. Om du inte har råd att köpa mina böcker, så gå till ditt bibliotek och be dem köpa in dem. Då kan du låna mina böcker istället. Jag har skrivit tre böcker som ännu inte publicerade, men kommer publiceras 2020 eller 2021 via bod.se: Caisas resa genom krisen Caisas resa till kärleken Slussvaktarinnan i Töcksfors Jag har flera personer i min omgivning som berättat för mig att de aldrig läst en bok från pärm till pärm. Det är för er jag skriver mina böcker. Under perioder i mitt liv har jag varit så stressad att jag varken kunnat läsa böcker eller lyssna på böcker. Det är för e