lördag 15 augusti 2009

***Familjen Kinhult***

Igår blev det en intensiv dag för mig! Många födelsedagar att fira! Många mil att köra och många goa människor att träffa!

Dagen började med snooze mellan 08.30 och 09.00. Underbart! Lite trött efter härliga dagar i Fjällbacka.

Jag packade födelsedagspresenter och styrde vår vita 850 mot Ed. Jag stannade i Stenungsund för att tanka och köpa lite fler presenter. En frisbee till Patrik och var sin dansbands-CD till Örjan och mormor, som fyller år på samma dag (15/8).

Jag var i Ed 11.30 och Patrik började sin dag med frukost och presentöppning. Jag hade även skrivit några gåtor till Patrik och Evelina som fick var sin nyckelring från Alicante.

Därefter bjöd mamma på fika i solen på baksidan av huset. Så himla varmt och skönt! Älskar sommaren! Speciellt när solen värmer och de små molnen som ibland skuggar den försvinner FORT!

Foto från fika!!!
Örjan kom hem och gjorde oss sällskap en stund. Då passade vi på att ge honom presenter!

Mamma och Örjan tog tåget till Oslo strax efter 14.00. Evelina och Patrik packade för att ta tåget från Mellerud till Karlstad. Jag passade på att fortsätta njuta av solen och skriva dagbok.

Vi åkte och hämtade Mattias och sedan skjutsade jag dem till Mellerud. Vi hann precis fram i tid. Tur!

Därefter åkte jag vidare till mormor i Bengtsfors och firade henne!! Hon visste inte att jag skulle komma, så det blev en överraskning för henne! Tur att hon var hemma!
Här är jag och min goa mormor! Det syns att jag solat! Haha!

Jag lämnade Bengtsfors vid 19 och mellanlandade i Färgelanda hos pappa i hans databutik innan jag åkte hem till Säve igen. Det blev några mil i bilen!! Men det var det lätt värt!

Idag har Lenny jobbat och jag har klippt gräset, städat, tvättat och diskat!

Det ska bli kul att träffa eleverna på torsdag!!!

2 kommentarer:

Camilla sa...

Du verkar ha haft det fullt upp men härligt :) Känns konstigt att inte jobba med er nu i höst och att inte få träffa eleverna....klättrar lite på väggarna även om jag njuter :D

kramisar

Ellinor Wikman sa...

Patrik Kinhult :-)

Jag har 44 google-träffar på min blogg tack vare dig!

Kvinnliga beundrare? :-)

Julkalender 2020

 Under höstterminen har jag skrivit en tredje julkalender om barnen i Lerdala. Under decmeber månad kommer jag blogga igen. Då blir det julm...