Fortsätt till huvudinnehåll

***Goa tjejer***

Dessa goa tjejer har bott hos mig och Lenny i tre dagar denna vecka. De har precis gått och lagt sig för att orka med träningen imorgon. De åker till Uddevalla imorgon, men kommer hit igen på söndag. De tränar och tränar för att dansa på invigningen på Gothia cup på måndag. Jag, Lenny, mamma, Örjan, Patrik, Petra och Oscar har köpt biljetter. Ska bli riktigt kul!
Jag och min fina sambo var ute på promenad idag. Innan promenaden såg vi filmen Rallybrudar och det var härligt att få skratta massor! Här är fina fina Lenny.

Det är så roligt att ha en riktigt bra kameramobil. Nu måste jag ta kort på allt! =) Allt är plötsligt nästan lika vackert på kort som i verkligheten.

Imorgon ska jag äta lunch med min barndomsvän Simone. Vi har inte setts på hur länge som helst (kanske var det innan Kellys bröllop i maj). Ska bli kul att träffa henne igen!

På fredag ska jag använda en present som jag fick av svärmor när jag fyllde 30 år. Massage på Hagabadet! Vilken lyx!

Lenny är ledig i helgen! Underbart! Han ska jobba nästa vecka också, sedan har vi äntligen semester tillsammans! <3

Jag har snart bokat en resa nu....det blir Spanien!

God Natt! =)

Kommentarer

Linda Linder sa…
Vilka fina bilder :) Vad hette mobilen ? KRAMAR!
Tack! =)

Sony Ericsson C905

KRAMAR

Populära inlägg i den här bloggen

Det gåtfulla landet

I det gåtfulla landet Vila finns näckrosor i rosa och lila I varje möte med färgglada tjädrar får du gåvor i form utav fjädrar När du vaknar minns du ingenting men på huvudkudden ligger en nätt liten ring Under kudden ligger fjädrar som ger kraft en energi du aldrig tidigare haft Välkommen till det gåtfulla landet Vila Kanske ses vi inatt, nu måste jag kila

Vägen fram - del 4 av 24

Morgonpromenaderna känns roligare nu, när jag kan läsa inköpslistan där hemma. Jag kan den förvisso utantill numera, men roas ändå av att läsa den. Kanske skulle jag kunna unna mig att sova lite längre och inte bry mig om om jag möter någon på promenaden, men jag är inte riktigt redo än. Mobilalarmet för fortsätta ljuda klockan fem ett tag till. Jag har fått ny energi och det känns inte alls svårt att hitta julgardinerna. De ligger ju där i garderoben i hallen, där jag alltid brukar lägga dem. Jag sätter på radion på hög volym, så att jag kan höra den från köket till både vardagsrummet och sovrummet. John Lennon sjunger Happy Christmas med ömhet i rösten. Julgardiner hängs upp i varje rum. Jag måste ha stege för att nå upp till gardinstängerna. När allt är klart får jag en impuls att köpa nya blommor att ha i fönstren, kanske julstjärnor. Kanske nästa gång jag är i affären? På kvällen tar jag fram mobilen medan jag tittar på nyheterna på TV. Jag börjar skriva ett sms till medmänni