Fortsätt till huvudinnehåll

***Galtarö***

Igår började jag dagen med att följa min lillasyster Evelina och hennes kompisar till Torpahallen. Det var första dagen för dem att öva inför dansen som de ska göra på Gotiha-invigningen. Spännande!

Vid 12-tiden träffade jag Linda på Coop Bäckebolparkeringen också åkte vi till Galtarö, där jag arbetat fyra somrar. Galtarö har kolloverksamhet på sommaren och drivs av Majblommans riksförbund. Här kommer lite foton från denna fina ö. Med på bilderna är Cilia och Linda.


Härligt med sommar!

Jag och Linda kom tillbaka till Göteborg vid 17-tiden. Jag åkte hem en stund och sedan åkte jag till Backaplan och mötte upp Linnéa. Vi åkte till Eriksberg och tog en fika.

Mysig dag!

Kommentarer

Anonym sa…
Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.
Camilla sa…
Hej :)
Vilka fina kort du har lagt upp. Er altan ser ju ut att ha blivit hur fin som helst...får komma och hälsa på er snart :)

Kram Camilla och Leia
Angelica sa…
Hej. Nu har jag varit här o tassat lite.

Populära inlägg i den här bloggen

Det gåtfulla landet

I det gåtfulla landet Vila finns näckrosor i rosa och lila I varje möte med färgglada tjädrar får du gåvor i form utav fjädrar När du vaknar minns du ingenting men på huvudkudden ligger en nätt liten ring Under kudden ligger fjädrar som ger kraft en energi du aldrig tidigare haft Välkommen till det gåtfulla landet Vila Kanske ses vi inatt, nu måste jag kila

Vägen fram - del 4 av 24

Morgonpromenaderna känns roligare nu, när jag kan läsa inköpslistan där hemma. Jag kan den förvisso utantill numera, men roas ändå av att läsa den. Kanske skulle jag kunna unna mig att sova lite längre och inte bry mig om om jag möter någon på promenaden, men jag är inte riktigt redo än. Mobilalarmet för fortsätta ljuda klockan fem ett tag till. Jag har fått ny energi och det känns inte alls svårt att hitta julgardinerna. De ligger ju där i garderoben i hallen, där jag alltid brukar lägga dem. Jag sätter på radion på hög volym, så att jag kan höra den från köket till både vardagsrummet och sovrummet. John Lennon sjunger Happy Christmas med ömhet i rösten. Julgardiner hängs upp i varje rum. Jag måste ha stege för att nå upp till gardinstängerna. När allt är klart får jag en impuls att köpa nya blommor att ha i fönstren, kanske julstjärnor. Kanske nästa gång jag är i affären? På kvällen tar jag fram mobilen medan jag tittar på nyheterna på TV. Jag börjar skriva ett sms till medmänni