Fortsätt till huvudinnehåll

Möhippa & Kortkurs!

Kl. 19:05

I torsdags mötte Kelly upp mig vid Bellevue (en hållplats i närheten av mitt jobb) och vi åkte vidare till Partille och Allum, men hon hade ingen aning om vart vi skulle eller vad vi skulle hitta på! =)

Jag beställde en t-shirt för några veckor sedan med texten: "I <3 Mårten & vi ska gifta oss 2/5".

Skriver mera efter promenaden i solskenet! =)

Kl. 19:57

Så nu är vi tillbaka efter en stärkande promenad! Vi såg en sork och ett rådjur! =)

Nu tillbaka till möhippan och kortkursen.
Jag bad Kelly vänta utanför entrén till Allum under tiden som jag placerade ut lite överraskningar i olika affärer. =) Jättekul! Jag fick hjälp av vänliga expediter på Esprit och Panduro. När allt var ordnat ringde jag Kelly och gav henne första instruktionen. =)

Nu är det dags för glass, banan och Robinson 2009. Skriver mer sedan och lägger in kort från möhippan/kortkursen. =)

Kl. 21.28

Robinson 2009 är precis slut...sammanslagning på gång...

Nu ska jag skriva klart detta inlägg och få med lite foton också.

Kelly gick först till Esprit och där hade jag lämnat t-shirten och instruerat expediten att gömma den bland andra plagg i butiken och ta med Kelly dit, samt sedan be henne att byta om och sätta på sig t-shirten. Expediten tyckte att det var jättekul att få hjälpa till. =)

Kelly ringde mig när hon lämnade butiken och hon fick nästa instruktion. Nu skulle hon ta sig till Panduro och hämta ett paket. Därefter ringde hon igen. Denna gång skulle hon gå till Glitter för att träffa mig. Här är ett kort på henne efter äventyret i affärerna. =)

Jag berättade för Kelly vad som väntade resten av kvällen. Hon är lika tokig i papper som jag, så jag hade bokat in oss på en kortkurs hos Emilia på Papperakademin. Vi var ute i god tid, så vi satte oss i solen på Kyrktorget en stund innan vi gick till Pappersakademin.

Jag kan verkligen rekommendera Emilias kortkurs. Vi började med att tillverka ett avlångt kort med gråa, vita och svarta färger. Vi stansade även ut fjärilar och blommor från färgade papper. Kelly valde blommor och jag valde fjärilar. Jättekul!

Här finns kursledaren Emilia, som äger Pappersakademin med på bild. Ni ser hur hon hälsat oss välkomna på whiteboarden och hon har även gjort reklam för min blogg! Tack Emilia! Bredvid mig sitter Kelly i sin fina t-shirt. Hon pysslar för fullt. Just på detta kort klipper hon till dubbelhäftande tejp. På bilden ser ni också hennes kort med blommor på (som är lite gömt av en påse).

Här är mitt kort med de fina fjärilarna! Jag skulle ha gjort en mall så att jag kan göra fler, trots att jag inte har stansen.


Vi gjorde ytterligare fyra kort i olika storlekar och med olika tekniker och material. Du kan se och läsa mer om dessa kort på min andra blogg "In this scrapbookingworld". Kortkursen var hur kul och inspirerande som helst!

En mycket lyckad kväll!

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Det gåtfulla landet

I det gåtfulla landet Vila finns näckrosor i rosa och lila I varje möte med färgglada tjädrar får du gåvor i form utav fjädrar När du vaknar minns du ingenting men på huvudkudden ligger en nätt liten ring Under kudden ligger fjädrar som ger kraft en energi du aldrig tidigare haft Välkommen till det gåtfulla landet Vila Kanske ses vi inatt, nu måste jag kila

Vägen fram - del 4 av 24

Morgonpromenaderna känns roligare nu, när jag kan läsa inköpslistan där hemma. Jag kan den förvisso utantill numera, men roas ändå av att läsa den. Kanske skulle jag kunna unna mig att sova lite längre och inte bry mig om om jag möter någon på promenaden, men jag är inte riktigt redo än. Mobilalarmet för fortsätta ljuda klockan fem ett tag till. Jag har fått ny energi och det känns inte alls svårt att hitta julgardinerna. De ligger ju där i garderoben i hallen, där jag alltid brukar lägga dem. Jag sätter på radion på hög volym, så att jag kan höra den från köket till både vardagsrummet och sovrummet. John Lennon sjunger Happy Christmas med ömhet i rösten. Julgardiner hängs upp i varje rum. Jag måste ha stege för att nå upp till gardinstängerna. När allt är klart får jag en impuls att köpa nya blommor att ha i fönstren, kanske julstjärnor. Kanske nästa gång jag är i affären? På kvällen tar jag fram mobilen medan jag tittar på nyheterna på TV. Jag börjar skriva ett sms till medmänni