Fortsätt till huvudinnehåll

Underbara fredag!

Blir verkligen glad av att titta på Let´s Dance!

Jag skulle ha gått och lagt mig för länge sedan, men tycker att det är trist att lägga sig tidigt när det äntligen är helg. Ska köra älsklingen till jobbet imorgon kl 05.50, men jag kan ju sova när jag kommer hem igen.

Hittade olika scrapbookingutmaningar på nätet och var tvungen att delta i en utav dem redan ikväll. Startade även en scrapbookingblogg, så kan det bli mer om själva livet i denna blogg och mer om pyssel i den andra.

Sov Gott!

Kram Kram

Kommentarer

Angelica sa…
Hej på dig.

Det blev en del inköpt på mässan. Både sånt jag hade tänkt och lite annat med.... Det blir ju så. Blev ju inga Promarker eller Tombow för jag tänkte se om jag kan låna och prova av någon först. Det är lite lättare att prova innan annars så sitter man där och undrar hur man gör.

Hoppas vi ses snart igen.
Anonym sa…
Vad kul att du har startat en blogg till! Ska kolla in den!

Populära inlägg i den här bloggen

Det gåtfulla landet

I det gåtfulla landet Vila finns näckrosor i rosa och lila I varje möte med färgglada tjädrar får du gåvor i form utav fjädrar När du vaknar minns du ingenting men på huvudkudden ligger en nätt liten ring Under kudden ligger fjädrar som ger kraft en energi du aldrig tidigare haft Välkommen till det gåtfulla landet Vila Kanske ses vi inatt, nu måste jag kila

Vägen fram - del 4 av 24

Morgonpromenaderna känns roligare nu, när jag kan läsa inköpslistan där hemma. Jag kan den förvisso utantill numera, men roas ändå av att läsa den. Kanske skulle jag kunna unna mig att sova lite längre och inte bry mig om om jag möter någon på promenaden, men jag är inte riktigt redo än. Mobilalarmet för fortsätta ljuda klockan fem ett tag till. Jag har fått ny energi och det känns inte alls svårt att hitta julgardinerna. De ligger ju där i garderoben i hallen, där jag alltid brukar lägga dem. Jag sätter på radion på hög volym, så att jag kan höra den från köket till både vardagsrummet och sovrummet. John Lennon sjunger Happy Christmas med ömhet i rösten. Julgardiner hängs upp i varje rum. Jag måste ha stege för att nå upp till gardinstängerna. När allt är klart får jag en impuls att köpa nya blommor att ha i fönstren, kanske julstjärnor. Kanske nästa gång jag är i affären? På kvällen tar jag fram mobilen medan jag tittar på nyheterna på TV. Jag börjar skriva ett sms till medmänni