Fortsätt till huvudinnehåll

Bokrelationer

Nu har Linda antagit min utmaning och lyckats mycket bra med sina sju sanningar om sig själv. Det var speciellt en punkt som jag fastnade för. Jag citerar den här nedan:

"Jag älskar att läsa. Det finns inget bättre sätt att fördriva tiden. Böcker är fyllda med okända världar, nya kunskaper, livsöden, känslor....allt inom räckhåll på bussen, i väntrummet, i soffan. Härligt det är att börja på en ny bok. Någon sa en gång "Att läsa en roman är som att inleda ett förhållande."
Linda Nilsson

Jag har precis tagit ut skilsmässa med en bok och jag saknar den så mycket. Haha, jag till och med drömmer om den på nätterna. Det var verkligen ett förhållande som jag inte ville skulle ta slut. Det som var så bra var att jag visste att det var en trilogi jag läste. Till min fasa upptäckte jag dock att de två andra böckerna inte översatts till svenska ännu.

Det var tur i oturen för jag ska läsa en skönlitterär bok i min utbildning och den hade det ju verkligen varit svårt att ägna tid åt om jag skulle fortsätta mitt förhållande med Nora Roberts karaktärer: Stella, Roz och Logan.

Gillar du relationer, kärlek, föräldrarskap och andevärlden, så ska du läsa: Blå dahlia av Nora Roberts. Jag är avundsjuk på alla som har den boken framför sig.

Kram Kram

Kommentarer

Marie sa…
Freddo kommenterade detta inlägg "Elli måste börja skära ner på rödvinet" =)

kramkram
Hahaha!! Han kan aldrig ha läst en RIKTIGT bra bok!

Populära inlägg i den här bloggen

Det gåtfulla landet

I det gåtfulla landet Vila finns näckrosor i rosa och lila I varje möte med färgglada tjädrar får du gåvor i form utav fjädrar När du vaknar minns du ingenting men på huvudkudden ligger en nätt liten ring Under kudden ligger fjädrar som ger kraft en energi du aldrig tidigare haft Välkommen till det gåtfulla landet Vila Kanske ses vi inatt, nu måste jag kila

Vägen fram - del 4 av 24

Morgonpromenaderna känns roligare nu, när jag kan läsa inköpslistan där hemma. Jag kan den förvisso utantill numera, men roas ändå av att läsa den. Kanske skulle jag kunna unna mig att sova lite längre och inte bry mig om om jag möter någon på promenaden, men jag är inte riktigt redo än. Mobilalarmet för fortsätta ljuda klockan fem ett tag till. Jag har fått ny energi och det känns inte alls svårt att hitta julgardinerna. De ligger ju där i garderoben i hallen, där jag alltid brukar lägga dem. Jag sätter på radion på hög volym, så att jag kan höra den från köket till både vardagsrummet och sovrummet. John Lennon sjunger Happy Christmas med ömhet i rösten. Julgardiner hängs upp i varje rum. Jag måste ha stege för att nå upp till gardinstängerna. När allt är klart får jag en impuls att köpa nya blommor att ha i fönstren, kanske julstjärnor. Kanske nästa gång jag är i affären? På kvällen tar jag fram mobilen medan jag tittar på nyheterna på TV. Jag börjar skriva ett sms till medmänni