Fortsätt till huvudinnehåll

Bokrelationer

Nu har Linda antagit min utmaning och lyckats mycket bra med sina sju sanningar om sig själv. Det var speciellt en punkt som jag fastnade för. Jag citerar den här nedan:

"Jag älskar att läsa. Det finns inget bättre sätt att fördriva tiden. Böcker är fyllda med okända världar, nya kunskaper, livsöden, känslor....allt inom räckhåll på bussen, i väntrummet, i soffan. Härligt det är att börja på en ny bok. Någon sa en gång "Att läsa en roman är som att inleda ett förhållande."
Linda Nilsson

Jag har precis tagit ut skilsmässa med en bok och jag saknar den så mycket. Haha, jag till och med drömmer om den på nätterna. Det var verkligen ett förhållande som jag inte ville skulle ta slut. Det som var så bra var att jag visste att det var en trilogi jag läste. Till min fasa upptäckte jag dock att de två andra böckerna inte översatts till svenska ännu.

Det var tur i oturen för jag ska läsa en skönlitterär bok i min utbildning och den hade det ju verkligen varit svårt att ägna tid åt om jag skulle fortsätta mitt förhållande med Nora Roberts karaktärer: Stella, Roz och Logan.

Gillar du relationer, kärlek, föräldrarskap och andevärlden, så ska du läsa: Blå dahlia av Nora Roberts. Jag är avundsjuk på alla som har den boken framför sig.

Kram Kram

Kommentarer

Marie sa…
Freddo kommenterade detta inlägg "Elli måste börja skära ner på rödvinet" =)

kramkram
Hahaha!! Han kan aldrig ha läst en RIKTIGT bra bok!

Populära inlägg i den här bloggen

Allting har en början

Det var på den här bloggen allt började. I januari 2015 startade jag en skrivutmaning. Det var tack vare Skrivpuff. En blogg startade av Ann Ljungberg som bjöd på skrivutmaningar varje dag. Det kunde vara en ord eller en bild att skriva utifrån. Jag bestämde mig för att skriva varje dag så länge jag kände att det var roligt. Det blev 111 texter på 111 dagar och mitt under denna skrivutmaning dog min mormor. Det var en oväntad händelse i livet. Hon skulle fylla 80 år 2015, men ingen visste att hennes hjärta snart inte skulle orka mer. Hon stod mig väldigt nära och jag trodde att jag skulle sluta delta i Skrivpuff, men jag fortsatte för min skull, men också för mormors skull. Min dröm var alltid att min mormor skulle få träffa mitt barn, hennes barnbarnsbarn. Nova föddes 3,5 år efter att mormor lämnat jordelivet. Men hon var med när jag och min man gifte oss och det är jag så otroligt tacksam för. Av de 111 texterna valde jag ut ett tjugotal och skapade en bok till minne av min mormor In

För dig som aldrig läst en bok

Jag är författare till sex böcker som alla är kortromaner på mellan 100-115 sidor. Tre av böckerna publicerades under 2020 via bod.se: Barnlängtan  112 sidor (februari) en självbiografi Mitt liv med endometrios  100 sidor (februari) tjugo kvinnors livsberättelser Caisas resa hem  114 sidor (maj) feelgood-roman, trilogi Dessa tre böcker kan du läsa mer om genom att klicka på bokens titel. Om du inte har råd att köpa mina böcker, så gå till ditt bibliotek och be dem köpa in dem. Då kan du låna mina böcker istället. Jag har skrivit tre böcker som ännu inte publicerade, men kommer publiceras 2020 eller 2021 via bod.se: Caisas resa genom krisen Caisas resa till kärleken Slussvaktarinnan i Töcksfors Jag har flera personer i min omgivning som berättat för mig att de aldrig läst en bok från pärm till pärm. Det är för er jag skriver mina böcker. Under perioder i mitt liv har jag varit så stressad att jag varken kunnat läsa böcker eller lyssna på böcker. Det är för e