Fortsätt till huvudinnehåll

Snart är det julafton!

Vet ännu inte om vår bästa julklapp lurar runt hörnet, men vi hoppas MASSOR! Lenny ska på ytterligare en anställningsintervju på torsdag.

Nu är absolut alla julklappar köpta. Det är bara några få kvar att packa in. Men jag gillar att slå in julklappar, så jag sparar det till helgen, så att jag har något mysigt och juligt att se framemot.

Jag har fått tre julkort hittills. Igår satte jag upp vita papper på vår vita garderob i hallen och nu sätter jag upp alla julkort vi får där. Mysigt!

Imorgon ska jag och Camilla åka och fika hos Linnéa efter jobbet!

På torsdag ska jag jobba över.

På fredag börjar jullovet och jag ska besiktiga bilen. Hoppas att jag inte behöver återbesiktiga den. Att den bara går igenom - tjoff!

Kram Kram

Kommentarer

Anonym sa…
Gick bilen igenom besiktningen?
Hoppas du får ett skönt jullov och ha en trevlig helg.
Tack för julkortet förresten.
Kram Maria H
Hej Maria!

Ja, bilen gick igenom besiktningen, så skönt!

Jag hoppas så att Lenny får ett positivt besked ang. jobbet på måndag.

Hoppas att ni får en bra jul och nyår!

Kram Ellinor

Populära inlägg i den här bloggen

Det gåtfulla landet

I det gåtfulla landet Vila finns näckrosor i rosa och lila I varje möte med färgglada tjädrar får du gåvor i form utav fjädrar När du vaknar minns du ingenting men på huvudkudden ligger en nätt liten ring Under kudden ligger fjädrar som ger kraft en energi du aldrig tidigare haft Välkommen till det gåtfulla landet Vila Kanske ses vi inatt, nu måste jag kila

Vägen fram - del 4 av 24

Morgonpromenaderna känns roligare nu, när jag kan läsa inköpslistan där hemma. Jag kan den förvisso utantill numera, men roas ändå av att läsa den. Kanske skulle jag kunna unna mig att sova lite längre och inte bry mig om om jag möter någon på promenaden, men jag är inte riktigt redo än. Mobilalarmet för fortsätta ljuda klockan fem ett tag till. Jag har fått ny energi och det känns inte alls svårt att hitta julgardinerna. De ligger ju där i garderoben i hallen, där jag alltid brukar lägga dem. Jag sätter på radion på hög volym, så att jag kan höra den från köket till både vardagsrummet och sovrummet. John Lennon sjunger Happy Christmas med ömhet i rösten. Julgardiner hängs upp i varje rum. Jag måste ha stege för att nå upp till gardinstängerna. När allt är klart får jag en impuls att köpa nya blommor att ha i fönstren, kanske julstjärnor. Kanske nästa gång jag är i affären? På kvällen tar jag fram mobilen medan jag tittar på nyheterna på TV. Jag börjar skriva ett sms till medmänni