Fortsätt till huvudinnehåll

Julgran och tågbiljett!

Första dagen på julledigheten innebar SOVMORGON! Så lyxigt!

Efter att ha städat, tvättat och packat in lite julklappar åkte vi för att hämta ut Lennys tågbiljett från Göteborg till Ed på juldagen. Sedan åkte vi hem till Lennys mamma för att hjälpa henne att klä julgranen.

Det är verkligen mysigt att klä granen. Imorgon ska jag hem till mamma och klä ytterligare en gran. Sedan ska vi göra vårt årliga mini-jullandskap hemma hos mamma. Då är det jul!

På måndag får Lenny besked om jobbet!

Hoppas att ni har en lugn helg!
Skriv gärna en julhälsning när ni ändå är här och hälsar på!

Kramar Ellinor

Kommentarer

Anonym sa…
hej hej! håller verkligen tummarna för att Lenny får nåt av jobben. Texas har haft feber sen i fredagsnatt så hjälp oss hålla tummarna på att det går över till imorgon. annars vet vi inte om vi kan åka på tisdag.

Ha en jätteskön jul och ta hand om varandra.
kramkram

Populära inlägg i den här bloggen

Det gåtfulla landet

I det gåtfulla landet Vila finns näckrosor i rosa och lila I varje möte med färgglada tjädrar får du gåvor i form utav fjädrar När du vaknar minns du ingenting men på huvudkudden ligger en nätt liten ring Under kudden ligger fjädrar som ger kraft en energi du aldrig tidigare haft Välkommen till det gåtfulla landet Vila Kanske ses vi inatt, nu måste jag kila

Vägen fram - del 4 av 24

Morgonpromenaderna känns roligare nu, när jag kan läsa inköpslistan där hemma. Jag kan den förvisso utantill numera, men roas ändå av att läsa den. Kanske skulle jag kunna unna mig att sova lite längre och inte bry mig om om jag möter någon på promenaden, men jag är inte riktigt redo än. Mobilalarmet för fortsätta ljuda klockan fem ett tag till. Jag har fått ny energi och det känns inte alls svårt att hitta julgardinerna. De ligger ju där i garderoben i hallen, där jag alltid brukar lägga dem. Jag sätter på radion på hög volym, så att jag kan höra den från köket till både vardagsrummet och sovrummet. John Lennon sjunger Happy Christmas med ömhet i rösten. Julgardiner hängs upp i varje rum. Jag måste ha stege för att nå upp till gardinstängerna. När allt är klart får jag en impuls att köpa nya blommor att ha i fönstren, kanske julstjärnor. Kanske nästa gång jag är i affären? På kvällen tar jag fram mobilen medan jag tittar på nyheterna på TV. Jag börjar skriva ett sms till medmänni