Fortsätt till huvudinnehåll

2850 besökare - inlägg 100

Skrev ett långt inlägg och så försvann allt för att det blev något fel i blogger.

Bara att skriva igen!

Hoppas att ni haft en mysig Lucia. Vi firade lucia på jobbet igår med luciatåg och lussecup. Igår kväll hade vi en jättetrevlig julfest med jobbet!

Lenny ska på ytterligare en anställningsintervju på måndag. Vore ju underbart om han kunde få detta jobb! Det är anställningsintervju nr 2 på samma företag som häromdagen. Håll tummarna!

Idag har jag och Lenny varit inne i stan och fikat med mamma och Örjan. Mamma fyllde 48 år igår, så vi firade henne med lite paket. =)

Avslutar inlägget med en bild på tomten i Tuve.

Nu ska jag förflytta mig till soffan och sappa mellan Dansbandskampen och Faddergalan.

Ha en mysig helg!

Kram Kram

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Det gåtfulla landet

I det gåtfulla landet Vila finns näckrosor i rosa och lila I varje möte med färgglada tjädrar får du gåvor i form utav fjädrar När du vaknar minns du ingenting men på huvudkudden ligger en nätt liten ring Under kudden ligger fjädrar som ger kraft en energi du aldrig tidigare haft Välkommen till det gåtfulla landet Vila Kanske ses vi inatt, nu måste jag kila

Vägen fram - del 4 av 24

Morgonpromenaderna känns roligare nu, när jag kan läsa inköpslistan där hemma. Jag kan den förvisso utantill numera, men roas ändå av att läsa den. Kanske skulle jag kunna unna mig att sova lite längre och inte bry mig om om jag möter någon på promenaden, men jag är inte riktigt redo än. Mobilalarmet för fortsätta ljuda klockan fem ett tag till. Jag har fått ny energi och det känns inte alls svårt att hitta julgardinerna. De ligger ju där i garderoben i hallen, där jag alltid brukar lägga dem. Jag sätter på radion på hög volym, så att jag kan höra den från köket till både vardagsrummet och sovrummet. John Lennon sjunger Happy Christmas med ömhet i rösten. Julgardiner hängs upp i varje rum. Jag måste ha stege för att nå upp till gardinstängerna. När allt är klart får jag en impuls att köpa nya blommor att ha i fönstren, kanske julstjärnor. Kanske nästa gång jag är i affären? På kvällen tar jag fram mobilen medan jag tittar på nyheterna på TV. Jag börjar skriva ett sms till medmänni