Fortsätt till huvudinnehåll

Ullared!

Jag hann verkligen med mycket igår. Först besök från Bengtsfors, sedan lunch med min barndomskompis och på eftermiddagen fika med jobbarkompisar. Jag hann även med att jobba lite mitt på dagen, med schemat för 09/10.

Igår kväll kom mamma, Evelina och Mattias hit. Vi gick upp 06.00 idag för att åka till Ullared. Det var vi inte ensamma om. Vi var framme i Varbergsskogarna vid 09.00, en timma efter öppning. Det var frost på kundvagnarna, halvfullt på parkeringen och ingen kö in. Jag hann prova 7 plagg, dvs. en omgång kläder, utan att behöva köa för att prova. Sedan var det kört. Då provade jag koftor framför speglar i affären. Så mycket kundvagnar, så mycket människor...ojojoj!

Jag är ialla fall nöjd med mina inköp och nu ska jag ta och plocka upp allt och ställa det på plats i diverse skåp och lådor, samt göra en liten plats för julklappar någonstans. Synd att det är en hel månad kvar till första advent. Jag passade på att köpa små lampor till adventsljusstakarna, för de vet man ju aldrig om de fungerar, speciellt inte nu när de varit med om en flytt.

Här kommer bilder på Ullared-shopparna!

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Det gåtfulla landet

I det gåtfulla landet Vila finns näckrosor i rosa och lila I varje möte med färgglada tjädrar får du gåvor i form utav fjädrar När du vaknar minns du ingenting men på huvudkudden ligger en nätt liten ring Under kudden ligger fjädrar som ger kraft en energi du aldrig tidigare haft Välkommen till det gåtfulla landet Vila Kanske ses vi inatt, nu måste jag kila

Vägen fram - del 4 av 24

Morgonpromenaderna känns roligare nu, när jag kan läsa inköpslistan där hemma. Jag kan den förvisso utantill numera, men roas ändå av att läsa den. Kanske skulle jag kunna unna mig att sova lite längre och inte bry mig om om jag möter någon på promenaden, men jag är inte riktigt redo än. Mobilalarmet för fortsätta ljuda klockan fem ett tag till. Jag har fått ny energi och det känns inte alls svårt att hitta julgardinerna. De ligger ju där i garderoben i hallen, där jag alltid brukar lägga dem. Jag sätter på radion på hög volym, så att jag kan höra den från köket till både vardagsrummet och sovrummet. John Lennon sjunger Happy Christmas med ömhet i rösten. Julgardiner hängs upp i varje rum. Jag måste ha stege för att nå upp till gardinstängerna. När allt är klart får jag en impuls att köpa nya blommor att ha i fönstren, kanske julstjärnor. Kanske nästa gång jag är i affären? På kvällen tar jag fram mobilen medan jag tittar på nyheterna på TV. Jag börjar skriva ett sms till medmänni