Fortsätt till huvudinnehåll

Höstlov!

Denna vecka har jag lite ledigt! Jag bestämmer själv hur mycket jag vill arbeta! Alla elever har lov!

Jag och Lenny har varit hos mamma i helgen! I lördags var vi på fotbollscup och tittade på Oscar när han spelade. På kvällen åt vi middag och skrattade så att vi fick ont i magen. =)

På söndagen kollade vi när Evelina spelade cup i Uddevalla och på kvällen såg vi på "Ensam mamma söker".

Igår fick jag massage. =)

Här kommer lite bilder!

Jag tog inga bilder när vi var och såg på fotboll, så lägger ut denna bild istället. Det är från Bölevallen för några helger sedan. Bella gör reklam för kexchoklad! =)

Evelina och Mattias
Innan jag åkte på massage igår, så spelade jag, Lenny, Evelina och Mattias Kotte och 4-mansvist. Riktigt kul! Tjejerna vann i vist och killarna i kotte.

Kramar Ellinor

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Det gåtfulla landet

I det gåtfulla landet Vila finns näckrosor i rosa och lila I varje möte med färgglada tjädrar får du gåvor i form utav fjädrar När du vaknar minns du ingenting men på huvudkudden ligger en nätt liten ring Under kudden ligger fjädrar som ger kraft en energi du aldrig tidigare haft Välkommen till det gåtfulla landet Vila Kanske ses vi inatt, nu måste jag kila

Vägen fram - del 4 av 24

Morgonpromenaderna känns roligare nu, när jag kan läsa inköpslistan där hemma. Jag kan den förvisso utantill numera, men roas ändå av att läsa den. Kanske skulle jag kunna unna mig att sova lite längre och inte bry mig om om jag möter någon på promenaden, men jag är inte riktigt redo än. Mobilalarmet för fortsätta ljuda klockan fem ett tag till. Jag har fått ny energi och det känns inte alls svårt att hitta julgardinerna. De ligger ju där i garderoben i hallen, där jag alltid brukar lägga dem. Jag sätter på radion på hög volym, så att jag kan höra den från köket till både vardagsrummet och sovrummet. John Lennon sjunger Happy Christmas med ömhet i rösten. Julgardiner hängs upp i varje rum. Jag måste ha stege för att nå upp till gardinstängerna. När allt är klart får jag en impuls att köpa nya blommor att ha i fönstren, kanske julstjärnor. Kanske nästa gång jag är i affären? På kvällen tar jag fram mobilen medan jag tittar på nyheterna på TV. Jag börjar skriva ett sms till medmänni