söndag 27 juli 2008

Vilket kalas!

Vilket kanonväder vi har! I fredags kväll vid 21 började jag vispa ihop tårtbottnar. Igår vid 11-tiden var jag klar med min alldeles egen 30-års tårta.

Vi blev 16 stycken på kalaset och gästerna välkomnades med hallonbål ute på verandan. När alla var samlade gick vi in och fikade. Nybakta kakor. Sedan var det dags för lekar! =)

Det var fyra par som tävlade. De fick var sin pocketbok, var sitt presentpapper och tre tejpbitar. De fick bara använda en hand var. De händer som fanns mellan dem fick inte användas. Det var min lillebror och Lennys mamma som vann denna första lek.
I den andra och sista leken fick verkligen fantasin flöda. Den här gången skulle paren bygga den coolaste figuren med hjälp av tio legobitar. De skulle även namnge figuren. Sedan fick vi övriga ge varje figur poäng mellan 1-5. Denna gång var det Örjan och Annica som vann. De döpte sin figur till "Gravkapellet". =)

Efter lekarna var det dags får tårta.


Det var verkligen ett jättelyckat kalas. Här är gästerna på väg hem.


Min lillasyster, hennes kille och min lillebror stannade kvar och när de andra gästerna åkt, så for vi till Lilleby och badade. =)Här ser ni Patrik och Lenny spela vollyboll i vattnet.

Vi fick se solnedgången vid havet. Så fint! Innan vi åkte hem passade vi även på att spela lite fotboll. Där vi parkerade bilen fanns det nämligen en liten fotbollsplan.


Härliga dagar!

1 kommentar:

przepisy kulinarne sa...

Cool fun. Like me. Thanks.
I like to cook very at home. Greetings from Poland.