Fortsätt till huvudinnehåll

Sommar, sommar, sommar!

Nu har vi haft semester i två veckor. Vi börjar komma in i ett riktigt härligt semestertempo. Här kommer lite kort från vår semester i Ed.

I torsdags (3/7) var vi på Allsång i Ed och passade på att fika. Här äter min systerdotter glass, Piggelin. =)

Vi hann förstås med att leka en hel del med Gabriella. Här är hon tillsammans med min lillasyster Evelina och hennes kompis Magdalena. Den lilla korgen som finns bakom Gabriella fick hon av mamma på Allsång, där de även sålde hemslöjd. I korgen låg det en liten docka. =)

Örjan la i båten i Lilla Le på lördagen (5/7). Jag och mamma gjorde baugetter, så gav i oss ut på sjön. Jag, Lenny, mamma, Örjan och Oscar. Mys! =)

Här är jag och Lenny under båtfärden. =) Fina i färgglada flytvästar eller hur?!

På lördagen (5/7) arbetade Evelina sin första dag i strandkiosken. Även hon äter Piggelin! =) Fin hon är lillasyster!

Också leka lite mer med Bella. Mamma gömde sig här ute i hallen och Bella hittade henne till slut och gjorde henne sällskap. =)

Hoppas att ni har en härlig semester!

Kram Ellinor

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Det gåtfulla landet

I det gåtfulla landet Vila finns näckrosor i rosa och lila I varje möte med färgglada tjädrar får du gåvor i form utav fjädrar När du vaknar minns du ingenting men på huvudkudden ligger en nätt liten ring Under kudden ligger fjädrar som ger kraft en energi du aldrig tidigare haft Välkommen till det gåtfulla landet Vila Kanske ses vi inatt, nu måste jag kila

Allting har en början

Det var på den här bloggen allt började. I januari 2015 startade jag en skrivutmaning. Det var tack vare Skrivpuff. En blogg startade av Ann Ljungberg som bjöd på skrivutmaningar varje dag. Det kunde vara en ord eller en bild att skriva utifrån. Jag bestämde mig för att skriva varje dag så länge jag kände att det var roligt. Det blev 111 texter på 111 dagar och mitt under denna skrivutmaning dog min mormor. Det var en oväntad händelse i livet. Hon skulle fylla 80 år 2015, men ingen visste att hennes hjärta snart inte skulle orka mer. Hon stod mig väldigt nära och jag trodde att jag skulle sluta delta i Skrivpuff, men jag fortsatte för min skull, men också för mormors skull. Min dröm var alltid att min mormor skulle få träffa mitt barn, hennes barnbarnsbarn. Nova föddes 3,5 år efter att mormor lämnat jordelivet. Men hon var med när jag och min man gifte oss och det är jag så otroligt tacksam för. Av de 111 texterna valde jag ut ett tjugotal och skapade en bok till minne av min mormor In