lördag 16 februari 2008

Melodifestival och blogglektion!

Det var verkligen överraskande att Carola och Andreas inte gick vidare direkt till final i Globen. Vi applåderade i soffan. Det blev mycket roligare när det inte blev som vi tänkt oss. Roligt för Sanna också.

Det har varit en händelserik vecka och ett tydligt budskap har dykt upp varje dag. Budskapet lyder:

Tala om det som är svårt. Det finns människor som vill lyssna. När du får forma dina tankar i ord blir allt genast mycket klarare och plötsligt kan du se allt i ett annat perspektiv.

Varför ska vi vara så rädda för att vara till besvär? Varför inte lite på varandra? Din vän berättar för dig när det blir för mycket!

Ikväll har Linda och Magnus varit här. Det var vi som applåderade i soffan. Efter festivalen gav hon mig en blogglektion. Mycket välbehövlig sådan. Nu har jag plötsligt en bild på lupiner, som påminner mig om min gammelmormor. Jag har dessutom en gästbok och en räknare, så nu kan jag se hur många människor som hittar hit.

Imorgon hoppas jag att det blir sol igen! Det är så underbart med blå himmel!

2 kommentarer:

Linda sa...

hej svej!
jag är inte säker på att din räknare fungerar. Jag ringer dig ikväll och kollar hur jag la den. Efter att ha kollat på min verkar det vara rätt men det kan hända att koden inte stämde.
Ha en skön dag!
KRAM

marie sa...

halloj hallonboj!!!

HUr går det i erat nya hus? måste komma och kolla snart.

Kram