Fortsätt till huvudinnehåll

Varför inte börja blogga igen?

För 8 månader sedan skrev jag mitt senaste inlägg.

Idag är det dags att börja blogga igen. Denna gång kommer inte längre musiken vara i fokus även om jag såklart fortfarande får sällskap av olika musikstycken som uppfyller en del av min hjärnkapacitet då och då. Musikbidragen är välkomna!

2013 har så här långt varit ett väldigt bra år och jag är säker på att det finns mycket att se framemot även under årets höst- och vintermånader.

Jag känner mig fysiskt och psykiskt stark. Kanske har jag aldrig tidigare känt mig SÅHÄR tillfreds med mig själv och mitt liv. Skön känsla!

Nu lämnar jag soffan och Ipad:en för porträttmålning på vår härliga uteplats!

Skön lördag!

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Det gåtfulla landet

I det gåtfulla landet Vila finns näckrosor i rosa och lila I varje möte med färgglada tjädrar får du gåvor i form utav fjädrar När du vaknar minns du ingenting men på huvudkudden ligger en nätt liten ring Under kudden ligger fjädrar som ger kraft en energi du aldrig tidigare haft Välkommen till det gåtfulla landet Vila Kanske ses vi inatt, nu måste jag kila

Vägen fram - del 4 av 24

Morgonpromenaderna känns roligare nu, när jag kan läsa inköpslistan där hemma. Jag kan den förvisso utantill numera, men roas ändå av att läsa den. Kanske skulle jag kunna unna mig att sova lite längre och inte bry mig om om jag möter någon på promenaden, men jag är inte riktigt redo än. Mobilalarmet för fortsätta ljuda klockan fem ett tag till. Jag har fått ny energi och det känns inte alls svårt att hitta julgardinerna. De ligger ju där i garderoben i hallen, där jag alltid brukar lägga dem. Jag sätter på radion på hög volym, så att jag kan höra den från köket till både vardagsrummet och sovrummet. John Lennon sjunger Happy Christmas med ömhet i rösten. Julgardiner hängs upp i varje rum. Jag måste ha stege för att nå upp till gardinstängerna. När allt är klart får jag en impuls att köpa nya blommor att ha i fönstren, kanske julstjärnor. Kanske nästa gång jag är i affären? På kvällen tar jag fram mobilen medan jag tittar på nyheterna på TV. Jag börjar skriva ett sms till medmänni