fredag 23 april 2010

Energi över till att blogga

De senaste dagarna har jag varit så trött på kvällarna att jag tänkt blogga, men när jag försökt logga in på sidan och jag inte loggats in automatiska har jag inte orkat skriva användarnamn och lösenord. Då är man trött!

Helgen har börjat väldigt bra!

Det är skönt för i veckan som varit har jag haft en del otur. Blev bland annat påkörd bakifrån när jag var på väg till jobbet på onsdags och när jag kom ut ifrån vårdcentralen (uppsökte läkare pga. smärtor i rygg och nacke), så hade någon parkerat såååå nära min bil, så att jag inte kunde komma in på.förarsidan Fick gå in på passagerarsidan och klättra över till ratten.

Jag har varit och röntgat nacke och rygg idag. Kom för sent till lektionen i svenska med årskurs 5 i onsdags efter läkerbesökte och berättade för dem att blivit påkörd och att jag skulle röntga nacken. Då säger en av pojkarna i klassen "Ska du runka nacken". :-) Visar vad som rör sig i huvudet på dessa elever, det är inte för inte man börjar med kärlekssnack m.m. i den årskursen.

Jo, helgen har börjat bra var det! Jag var på Backa 3 och röntgade nacke och rygg. De stängde kl. 15.00, så fick åka tidigare från jobbet idag. (Tar igen den i helgen, dags att lägga schema för läsåret 10/11.)När jag var klar på röntgen, så fick jag se en smyckesaffär med REA!!! Det bästa av allt, nästan helg utan kunder EN LÖNEHELG! (Kan ju bero på att ingen slutat jobba ännu.) Jag började genast leta efter presenter till tärna, bestman, min väninna som ska hjälpa mig att duka och till vår toastmaster. Hittade en massa fina saker!

I morgon är det städdag med föreningen. Ha en mysig helg!

Kramar Ellinor

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hejsan! Skrev ett inlägg igår men d kom visst inte med så jag gör ett nytt försök. hoppas allt är bra med dig efter krocken, såg de nåt på röntgen?
Hur långt har Lenny kvar på körkortet?
Träffade din far igår på Thai-restaurangen i U-a.
Kram Maria H

Ellinor Kinhult sa...

Hej Maria! Vad du också och käkade Thai-mat igår?! :-)

Jag har ont i rygg och nacke, men tror och hoppas att det inte är så allvarligt.

Jag får svar från läkare vad gäller röntgenbilderna i nästa vecka.

Lenny har nog körkort innan bröllopet! :-)

Ha en bra helg!

kram Ellinor