Fortsätt till huvudinnehåll

Vi skulle åka till vattnet men vattnet kom till oss!

Jag och Evelina bestämde oss för att trotsa regnmolnen och åka till Kärna och handla fika på Tempo för att sedan åka vidare till Sundhammar och sätta oss på klipporna med en filt över oss och mumsa.

Fika...
Det blev bulle...
och vindruvor.

Men innan vi fick smaka på det skulle vi ta oss ut till Sundhammar och det var en upplevelse. Vilken översvämning!


Puh, vi tog oss igenom vattenmassorna. När vi skulle sätta oss på berget och fika, så började det regna...

...så vi gick tillbaka till bilen och fikade där istället! Det var även översvämning på parkeringen!
Fika med Evelina och Ted Gärdestad-låtar!=)

Jag vill inte köra tillbaka över vattensamlingen, så försökte hitta en väg runt, men det tycktes inte finnas någon återvändo.
Ingen återvändo, dags att åka tillbaka till säkrare mark, långt ifrån mycket vatten.

Det är nog många som drabbats av översvämningar på olika sätt i Sverige. Här har vi en dränkt åker med BLÖTA rundbalar.
När vi kom till det mest översvämmade området igen på tillbakavägen var det några stackare som fått stopp där det var som djupast. Usch!
Vi åkte till Kungälv och handlade på ICA MAXI. Evelina handlade köttbullar, som hon ska ha med sig som lunch till Ullevi imorgon, för att ha genrep med dansgruppen inför Gothia invigningen. Vi köpte även coca cola. Måsta ju förbereda oss nu när brorsan kommer på besök. ;)

Min fina lillasyster!<3

När vi kom hem lagade vi mat och käkade, sedan åkte vi in till stan för att se bion The Proposal. Här är Lenny redo för att gå på bio.
Filmen var bra! En "må-bra-film" kanske lite förutsägbar, men med budskap att hårda människor är kanske mjuka innerst inne.

Nu ska jag läsa ut min "sommarbok" - Flammande skyar - Nora Roberts

Sov Gott!

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Det gåtfulla landet

I det gåtfulla landet Vila finns näckrosor i rosa och lila I varje möte med färgglada tjädrar får du gåvor i form utav fjädrar När du vaknar minns du ingenting men på huvudkudden ligger en nätt liten ring Under kudden ligger fjädrar som ger kraft en energi du aldrig tidigare haft Välkommen till det gåtfulla landet Vila Kanske ses vi inatt, nu måste jag kila

Vägen fram - del 4 av 24

Morgonpromenaderna känns roligare nu, när jag kan läsa inköpslistan där hemma. Jag kan den förvisso utantill numera, men roas ändå av att läsa den. Kanske skulle jag kunna unna mig att sova lite längre och inte bry mig om om jag möter någon på promenaden, men jag är inte riktigt redo än. Mobilalarmet för fortsätta ljuda klockan fem ett tag till. Jag har fått ny energi och det känns inte alls svårt att hitta julgardinerna. De ligger ju där i garderoben i hallen, där jag alltid brukar lägga dem. Jag sätter på radion på hög volym, så att jag kan höra den från köket till både vardagsrummet och sovrummet. John Lennon sjunger Happy Christmas med ömhet i rösten. Julgardiner hängs upp i varje rum. Jag måste ha stege för att nå upp till gardinstängerna. När allt är klart får jag en impuls att köpa nya blommor att ha i fönstren, kanske julstjärnor. Kanske nästa gång jag är i affären? På kvällen tar jag fram mobilen medan jag tittar på nyheterna på TV. Jag börjar skriva ett sms till medmänni