Fortsätt till huvudinnehåll

Skolavslutning och personalfest

I torsdags var det skolavslutning för eleverna. Avslutningen i hallen var så fin! Skolavslutningar är väldigt speciella! Jag saknar redan eleverna, men ser såklart fram emot lite semester. Vi har en vecka kvar att arbeta.

I går hade vi personalfest. På programmet stod: hamburgare med tillbehör, trevligt sällskap, lekar, luftgevärsskytte, kaffe och tårta, hockey och kvällen avslutades med Johans musikquizz. Här kommer lite bilder från luftgevärsskyttet!

Cicci hjälper Monica att ladda geväret.


Monica "in action" Roger i bakgrunden.


Lena, Mike och Johan är laddade för att skjuta.


Cicci skjuter och Ove tittar på.


Cicci lämnar över geväret till Camilla och i bakgrunden syns Stefan och Roger.


Camilla skjuter. Ove och Roger syns i bakgrunden.


Monica och Sonny hejar på sitt lag vid namn SMS. Det var dock lag WebCam som vann luftgevärsskyttet tack vare Mikes fullträff.


Här kommer även en bild på hockeymålvakten =)som satsade allt!


Avslutar med kvällens yngsta deltagare, Camillas dotter Leia. Så sööt!

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Det gåtfulla landet

I det gåtfulla landet Vila finns näckrosor i rosa och lila I varje möte med färgglada tjädrar får du gåvor i form utav fjädrar När du vaknar minns du ingenting men på huvudkudden ligger en nätt liten ring Under kudden ligger fjädrar som ger kraft en energi du aldrig tidigare haft Välkommen till det gåtfulla landet Vila Kanske ses vi inatt, nu måste jag kila

Vägen fram - del 4 av 24

Morgonpromenaderna känns roligare nu, när jag kan läsa inköpslistan där hemma. Jag kan den förvisso utantill numera, men roas ändå av att läsa den. Kanske skulle jag kunna unna mig att sova lite längre och inte bry mig om om jag möter någon på promenaden, men jag är inte riktigt redo än. Mobilalarmet för fortsätta ljuda klockan fem ett tag till. Jag har fått ny energi och det känns inte alls svårt att hitta julgardinerna. De ligger ju där i garderoben i hallen, där jag alltid brukar lägga dem. Jag sätter på radion på hög volym, så att jag kan höra den från köket till både vardagsrummet och sovrummet. John Lennon sjunger Happy Christmas med ömhet i rösten. Julgardiner hängs upp i varje rum. Jag måste ha stege för att nå upp till gardinstängerna. När allt är klart får jag en impuls att köpa nya blommor att ha i fönstren, kanske julstjärnor. Kanske nästa gång jag är i affären? På kvällen tar jag fram mobilen medan jag tittar på nyheterna på TV. Jag börjar skriva ett sms till medmänni