Fortsätt till huvudinnehåll

***MERA DALSLAND***

I onsdags var det mycket inplanerat! Vi startade dagen med ett besök på Dals-Eds Älgpark. Jag har jättefina bilder på jobbmobilen, men får lägga in dem senare när jag har rätt kabel. Här är i alla fall bilder på Daniel, River och Evelina som tittar på älgarna. Daniel, Emilie, Gabriella och River mötte upp oss för att ta en fika. Evelina och Petra sommarjobbar i Älgparkens café.

Sedan åkte jag vidare till Carro, som jag inte träffat på hur länge som helst. Vi solade och pratade och solade och pratade. Mys! Här är Carro!

Efter besöket i Långed, där Carro bor, åkte jag vidare till Håverud, via Brudfjället. Här är bilder från Håverud.Där var mormor, mamma, Daniel, Emilie, Gabriella och River. Jag och mamma åkte och köpte familjepizza i Mellerud. Här är mamma på väg in med den i förtältet.

Mormor plockar av bordet för att ge plats åt pizzatallrikar. (I den husvagnen har vi tillbringat många mysiga, varma somrar i Grebbestad!)


Här fikar Daniel, Emilie, River, mormor och mamma.

Gabriella har inte tid att äta bulle för hon är ute och tvättar mammas bil med vattenpistol. =)

Mysig dag!

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Det gåtfulla landet

I det gåtfulla landet Vila finns näckrosor i rosa och lila I varje möte med färgglada tjädrar får du gåvor i form utav fjädrar När du vaknar minns du ingenting men på huvudkudden ligger en nätt liten ring Under kudden ligger fjädrar som ger kraft en energi du aldrig tidigare haft Välkommen till det gåtfulla landet Vila Kanske ses vi inatt, nu måste jag kila

Vägen fram - del 4 av 24

Morgonpromenaderna känns roligare nu, när jag kan läsa inköpslistan där hemma. Jag kan den förvisso utantill numera, men roas ändå av att läsa den. Kanske skulle jag kunna unna mig att sova lite längre och inte bry mig om om jag möter någon på promenaden, men jag är inte riktigt redo än. Mobilalarmet för fortsätta ljuda klockan fem ett tag till. Jag har fått ny energi och det känns inte alls svårt att hitta julgardinerna. De ligger ju där i garderoben i hallen, där jag alltid brukar lägga dem. Jag sätter på radion på hög volym, så att jag kan höra den från köket till både vardagsrummet och sovrummet. John Lennon sjunger Happy Christmas med ömhet i rösten. Julgardiner hängs upp i varje rum. Jag måste ha stege för att nå upp till gardinstängerna. När allt är klart får jag en impuls att köpa nya blommor att ha i fönstren, kanske julstjärnor. Kanske nästa gång jag är i affären? På kvällen tar jag fram mobilen medan jag tittar på nyheterna på TV. Jag börjar skriva ett sms till medmänni