Fortsätt till huvudinnehåll

***ÄNNU MERA DALSLAND***

Igår var jag, mamma och Evelina och fikade på Hannas café i Ed.

Baugetterna var jättegoda!
På kvällen var jag, mamma och Örjan och hälsade på hos Hanna, Johan och Jonathan, som fått det jättefin i sitt nyrenoverade hus.

När vi kom hem till mamma och Örjan låg mina brädor utanför och jag började mäta Örjan hjälpte mig att såga.

Idag hann jag, mamma och Örjan med ytterligare ett besök på Älgparken, innan jag åkte till Göteborg igen. Det var både Evelina och Petra som jobbade idag! Evelina tyckte att deras aircondition var FÖR bra, hon frös. =)

Här är Petra i Älgcafé-kläderna!

Mamma och Örjan fikar vid Älgcaféet.

Ikväll har jag gjort egen potatissallad, som vi ska ha till lunch imorgon, när vi tar paus i renoveringen av altanräcket. Hoppas den är god! Vi ställde upp dörrar och fönstar för att få lite svalare inne, tror dock att vi fått in knott. Hoppas att de inte lyckas leta sig ner till vårt sovrum.

Jättenöjd med supermysig minisemester i Dalsland!
God Natt!
Kram

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Det gåtfulla landet

I det gåtfulla landet Vila finns näckrosor i rosa och lila I varje möte med färgglada tjädrar får du gåvor i form utav fjädrar När du vaknar minns du ingenting men på huvudkudden ligger en nätt liten ring Under kudden ligger fjädrar som ger kraft en energi du aldrig tidigare haft Välkommen till det gåtfulla landet Vila Kanske ses vi inatt, nu måste jag kila

Vägen fram - del 4 av 24

Morgonpromenaderna känns roligare nu, när jag kan läsa inköpslistan där hemma. Jag kan den förvisso utantill numera, men roas ändå av att läsa den. Kanske skulle jag kunna unna mig att sova lite längre och inte bry mig om om jag möter någon på promenaden, men jag är inte riktigt redo än. Mobilalarmet för fortsätta ljuda klockan fem ett tag till. Jag har fått ny energi och det känns inte alls svårt att hitta julgardinerna. De ligger ju där i garderoben i hallen, där jag alltid brukar lägga dem. Jag sätter på radion på hög volym, så att jag kan höra den från köket till både vardagsrummet och sovrummet. John Lennon sjunger Happy Christmas med ömhet i rösten. Julgardiner hängs upp i varje rum. Jag måste ha stege för att nå upp till gardinstängerna. När allt är klart får jag en impuls att köpa nya blommor att ha i fönstren, kanske julstjärnor. Kanske nästa gång jag är i affären? På kvällen tar jag fram mobilen medan jag tittar på nyheterna på TV. Jag börjar skriva ett sms till medmänni