Fortsätt till huvudinnehåll

Nu minns jag hur fin vintern kan vara!!

Det har varit fantastiskt väder i Dals-Ed (och säkert på andra platser i Sverige också), de senaste dagarna! Jag tog en promenad igår för att njuta, ta foton och köpa alla hjärtans dag-kort! Märkte dock att jag bott i Göteborg alldeles för längre, då jag blev förvånad att postlådorna töms kl. 17.00 i Ed. Jag som tyckte att jag var ute i god tid när jag skulle posta mina alla hjärtans dag-kort kl. 17.50.

Här är några av korten jag tog på promenaden!Jag har umgåtts med mamma, Örjan, Evelina, Oscar, Emelie, Emilie, Gabriella, River, Hanna, Jonathan och mormor. Mysigt!

Jag har även hunnit plugga lite då alla var i skolan eller på jobbet igår torsdag. Igår kväll fick mamma prova på scrapbooking. Vi gjorde ett uppslag med foton på mormor.

Idag hade mormor med sig massor med foton från när vi Kinhultare var små. Jättekul! Det var flera foton jag aldrig sett!

Nu ska jag krama Lenny! Han ska jobba hela helgen så han behöver många kramar!

Grattis på födelsedagen Emilie!

Jag önskar alla en mysig alla hjärtans dag imorgon!

Kram Kram

Kommentarer

Anonym sa…
Fina bilder! Förresten så är du utmanad! Kolla in min blogg så får du se!

Populära inlägg i den här bloggen

Det gåtfulla landet

I det gåtfulla landet Vila finns näckrosor i rosa och lila I varje möte med färgglada tjädrar får du gåvor i form utav fjädrar När du vaknar minns du ingenting men på huvudkudden ligger en nätt liten ring Under kudden ligger fjädrar som ger kraft en energi du aldrig tidigare haft Välkommen till det gåtfulla landet Vila Kanske ses vi inatt, nu måste jag kila

Vägen fram - del 4 av 24

Morgonpromenaderna känns roligare nu, när jag kan läsa inköpslistan där hemma. Jag kan den förvisso utantill numera, men roas ändå av att läsa den. Kanske skulle jag kunna unna mig att sova lite längre och inte bry mig om om jag möter någon på promenaden, men jag är inte riktigt redo än. Mobilalarmet för fortsätta ljuda klockan fem ett tag till. Jag har fått ny energi och det känns inte alls svårt att hitta julgardinerna. De ligger ju där i garderoben i hallen, där jag alltid brukar lägga dem. Jag sätter på radion på hög volym, så att jag kan höra den från köket till både vardagsrummet och sovrummet. John Lennon sjunger Happy Christmas med ömhet i rösten. Julgardiner hängs upp i varje rum. Jag måste ha stege för att nå upp till gardinstängerna. När allt är klart får jag en impuls att köpa nya blommor att ha i fönstren, kanske julstjärnor. Kanske nästa gång jag är i affären? På kvällen tar jag fram mobilen medan jag tittar på nyheterna på TV. Jag börjar skriva ett sms till medmänni