Fortsätt till huvudinnehåll

Nytt bord till nya soffan!

Igår inhandlade vi bordet LACK på IKEA. Vi skruvade ihop det direkt när vi kom hem. Det passade fin fint till nya soffan.

Idag kunde jag äntligen gå och jobba igen! Det känns som om jag varit borta från jobbet jättelänge, fast i själva verket har jag bara varit där en dag mindre än kollegorna.

6.5 vecka kvar till jullov!
26 dagar till första advent!

Idag har jag varit och målat igen! Det blev en tavla till min syster! Men den kan jag inte visa er än, för det ska bli en julklapp!

Kram Kram

Kommentarer

Anonym sa…
Vi har likadant fast i svart, men där har det lossnat färg mitt på bordet :/ tur det finns svarta dukar ;)
Anonym sa…
Hejsan!
Mamma var här och lämnade gamla berättelseböcker från låg- och mellanstadiet. Det var kul läsning! Alla prinsessor heter Ellinor/Ronille, Maria/Airam och Simone/Enomis. På baksidorna står det Maria hjärtar Ellinor och Malene... Gamla minnen... Vi har varit på många äventyr i mina berättelser bland stenåldersmänniskor ufon och myror!

Populära inlägg i den här bloggen

Det gåtfulla landet

I det gåtfulla landet Vila finns näckrosor i rosa och lila I varje möte med färgglada tjädrar får du gåvor i form utav fjädrar När du vaknar minns du ingenting men på huvudkudden ligger en nätt liten ring Under kudden ligger fjädrar som ger kraft en energi du aldrig tidigare haft Välkommen till det gåtfulla landet Vila Kanske ses vi inatt, nu måste jag kila

Vägen fram - del 4 av 24

Morgonpromenaderna känns roligare nu, när jag kan läsa inköpslistan där hemma. Jag kan den förvisso utantill numera, men roas ändå av att läsa den. Kanske skulle jag kunna unna mig att sova lite längre och inte bry mig om om jag möter någon på promenaden, men jag är inte riktigt redo än. Mobilalarmet för fortsätta ljuda klockan fem ett tag till. Jag har fått ny energi och det känns inte alls svårt att hitta julgardinerna. De ligger ju där i garderoben i hallen, där jag alltid brukar lägga dem. Jag sätter på radion på hög volym, så att jag kan höra den från köket till både vardagsrummet och sovrummet. John Lennon sjunger Happy Christmas med ömhet i rösten. Julgardiner hängs upp i varje rum. Jag måste ha stege för att nå upp till gardinstängerna. När allt är klart får jag en impuls att köpa nya blommor att ha i fönstren, kanske julstjärnor. Kanske nästa gång jag är i affären? På kvällen tar jag fram mobilen medan jag tittar på nyheterna på TV. Jag börjar skriva ett sms till medmänni