Fortsätt till huvudinnehåll

Allsång med Lotta

Igår var jag och Linda på Liseberg. Här är jag på väg för att möta Linda utanför entrén.

I entrén möttes vi av ett mycket stort par!

I bakgrunden ser ni även reklamen för Allsång med Lotta.

Sedan gick vi vidare för att äta glass i värmen, men innan vi kom fram till den italienska glassen förevigade jag oss i en rolig spegel.

Innan det var dags att gå till stora scenen och sätta sig för att vänta på artisterna passade vi på att köpa godis och dricka. Vi fick plats ganska långt fram till höger och för första gången fick vi användning för ett paraply trots att det inte regnade. Vi använde istället paraplyt för att få lite skugga.

Klockan 19 gjorde Lotta Engberg entré in på scenen och vi värmde upp med "Huvud, axlar, knä och tå", samt "Sudda, sudda, bort din sura min". =)

Därefter kom Charlotte Perrelli upp på scenen i en härligt rosa klänning. Hon hade gått på Liseberg med dottern hela dagen. =)

Sedan fick vi träffa Ola. Mest applåder fick dock Clara Hagman. Vilken röst!
Här är de alla fyra: Charlotte, Clara, Ola och Lotta.

Det var underbart att komma ut i den svala sommarkvällen hemma i Säve igen efter att ha suttit på en varm buss från stan. Jättetrevlig kväll på Liseberg!

Kommentarer

Anonym sa…
Hej!
Vad kul med allsång! Ibland saknar jag att bo i en storstad, även om det är idylliskt här (om man bortser från alla raggare). Jag börjar jobba den 13:e eller 14:e. På måndag börjar inskolningen hos dagmamman för Einar (nystart för Folke.

Du frågade om jag hade kontakt med någon annan från ökna-tiden. Jag träffar Malene ibland (hon jobbar ihop med mamma). Camilla så klart, vi är ju släkt. Annars är det dåligt med kontakt över huvud taget. Jag är sällan hemma och då träffar jag bara familjen. Synd faktiskt. Jag har ju lite koll på facebook i alla fall...

Populära inlägg i den här bloggen

Allting har en början

Det var på den här bloggen allt började. I januari 2015 startade jag en skrivutmaning. Det var tack vare Skrivpuff. En blogg startade av Ann Ljungberg som bjöd på skrivutmaningar varje dag. Det kunde vara en ord eller en bild att skriva utifrån. Jag bestämde mig för att skriva varje dag så länge jag kände att det var roligt. Det blev 111 texter på 111 dagar och mitt under denna skrivutmaning dog min mormor. Det var en oväntad händelse i livet. Hon skulle fylla 80 år 2015, men ingen visste att hennes hjärta snart inte skulle orka mer. Hon stod mig väldigt nära och jag trodde att jag skulle sluta delta i Skrivpuff, men jag fortsatte för min skull, men också för mormors skull. Min dröm var alltid att min mormor skulle få träffa mitt barn, hennes barnbarnsbarn. Nova föddes 3,5 år efter att mormor lämnat jordelivet. Men hon var med när jag och min man gifte oss och det är jag så otroligt tacksam för. Av de 111 texterna valde jag ut ett tjugotal och skapade en bok till minne av min mormor In

För dig som aldrig läst en bok

Jag är författare till sex böcker som alla är kortromaner på mellan 100-115 sidor. Tre av böckerna publicerades under 2020 via bod.se: Barnlängtan  112 sidor (februari) en självbiografi Mitt liv med endometrios  100 sidor (februari) tjugo kvinnors livsberättelser Caisas resa hem  114 sidor (maj) feelgood-roman, trilogi Dessa tre böcker kan du läsa mer om genom att klicka på bokens titel. Om du inte har råd att köpa mina böcker, så gå till ditt bibliotek och be dem köpa in dem. Då kan du låna mina böcker istället. Jag har skrivit tre böcker som ännu inte publicerade, men kommer publiceras 2020 eller 2021 via bod.se: Caisas resa genom krisen Caisas resa till kärleken Slussvaktarinnan i Töcksfors Jag har flera personer i min omgivning som berättat för mig att de aldrig läst en bok från pärm till pärm. Det är för er jag skriver mina böcker. Under perioder i mitt liv har jag varit så stressad att jag varken kunnat läsa böcker eller lyssna på böcker. Det är för e