tisdag 29 juli 2008

Allsång med Lotta

Igår var jag och Linda på Liseberg. Här är jag på väg för att möta Linda utanför entrén.

I entrén möttes vi av ett mycket stort par!

I bakgrunden ser ni även reklamen för Allsång med Lotta.

Sedan gick vi vidare för att äta glass i värmen, men innan vi kom fram till den italienska glassen förevigade jag oss i en rolig spegel.

Innan det var dags att gå till stora scenen och sätta sig för att vänta på artisterna passade vi på att köpa godis och dricka. Vi fick plats ganska långt fram till höger och för första gången fick vi användning för ett paraply trots att det inte regnade. Vi använde istället paraplyt för att få lite skugga.

Klockan 19 gjorde Lotta Engberg entré in på scenen och vi värmde upp med "Huvud, axlar, knä och tå", samt "Sudda, sudda, bort din sura min". =)

Därefter kom Charlotte Perrelli upp på scenen i en härligt rosa klänning. Hon hade gått på Liseberg med dottern hela dagen. =)

Sedan fick vi träffa Ola. Mest applåder fick dock Clara Hagman. Vilken röst!
Här är de alla fyra: Charlotte, Clara, Ola och Lotta.

Det var underbart att komma ut i den svala sommarkvällen hemma i Säve igen efter att ha suttit på en varm buss från stan. Jättetrevlig kväll på Liseberg!

1 kommentar:

Maria sa...

Hej!
Vad kul med allsång! Ibland saknar jag att bo i en storstad, även om det är idylliskt här (om man bortser från alla raggare). Jag börjar jobba den 13:e eller 14:e. På måndag börjar inskolningen hos dagmamman för Einar (nystart för Folke.

Du frågade om jag hade kontakt med någon annan från ökna-tiden. Jag träffar Malene ibland (hon jobbar ihop med mamma). Camilla så klart, vi är ju släkt. Annars är det dåligt med kontakt över huvud taget. Jag är sällan hemma och då träffar jag bara familjen. Synd faktiskt. Jag har ju lite koll på facebook i alla fall...