Fortsätt till huvudinnehåll

Skolavslutning och personalfest

I torsdags var det skolavslutning för eleverna. Avslutningen i hallen var så fin! Skolavslutningar är väldigt speciella! Jag saknar redan eleverna, men ser såklart fram emot lite semester. Vi har en vecka kvar att arbeta.

I går hade vi personalfest. På programmet stod: hamburgare med tillbehör, trevligt sällskap, lekar, luftgevärsskytte, kaffe och tårta, hockey och kvällen avslutades med Johans musikquizz. Här kommer lite bilder från luftgevärsskyttet!

Cicci hjälper Monica att ladda geväret.


Monica "in action" Roger i bakgrunden.


Lena, Mike och Johan är laddade för att skjuta.


Cicci skjuter och Ove tittar på.


Cicci lämnar över geväret till Camilla och i bakgrunden syns Stefan och Roger.


Camilla skjuter. Ove och Roger syns i bakgrunden.


Monica och Sonny hejar på sitt lag vid namn SMS. Det var dock lag WebCam som vann luftgevärsskyttet tack vare Mikes fullträff.


Här kommer även en bild på hockeymålvakten =)som satsade allt!


Avslutar med kvällens yngsta deltagare, Camillas dotter Leia. Så sööt!

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Skrivpuff, 3 februari - inspirationsord: STEN

Naturens närhet fick hennes hjärtslag att slå av på takten. Andetagen blev djupare, lugnare. För några sekunder sedan hade hennes puls dunkat likt ett stressat litet djur. Hon kände sig vilsen och rädd. Hon visste inte varför. Det var som om världen var emot henne. Det var en felaktig känsla. I djupet av sitt inre visste hon att det var hon som skapade sitt liv. Ingen annan än hon kunde besegra hennes fiender, ty de fanns inom henne. Hon plockade upp en vit, liten sten från marken och kramade den hårt. Du och jag mot världen, tänkte hon och ett ljus tändes i hennes frusna själ.